Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους βρέθηκε λύση!

Ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους υπηρεσιακών οχημάτων ,αποτέλεσε η νέα σηματοδότηση του ανανεωμένου με νέα πρόσωπα και ιδέες Δήμου μας(που κλείνει αισίως ένα χρόνο ζωής) σε κομβικά σημεία του κέντρου της πόλης.

Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και θεαματικό και ανακούφισε τόσο τους μόνιμους κάτοικους όσο και τους τουρίστες.
Μεγάλη εντύπωση έκανε και η πρόνοια που έδειξαν ακόμη μια φορά οι αρμόδιοι για τους κατοίκους με κινητικά προβλήματα ,για τους οποίους κατασκευάσθηκε και ειδικά διαμορφωμένη σκάλα (που φαίνεται λίγο στο αριστερό άκρο) ,ώστε αφού παρκάρουν να ανεβαίνουν πανεύκολα στις παρακείμενες υπηρεσίες.



Είναι το επιστέγασμα ενός χρόνου μελέτης και σχεδιασμού για τη λύση του κυκλοφοριακού στο κέντρο της πόλης,αλλά άξιζε η αναμονή.

3 σχόλια:

  1. καθε μέρα που περνά μας απογοητευουν κι αυτοί.πόσα υπηρεσιακα έχει η Κόνιτσα και θέλουν τόσο παρκιγκ?και πόσους ανάπηρους?εκεί θέλουν να το παίξουν ευαίσθητοι?κλασσικοί πασόκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ' ΑΝΩΝΥΜΕ' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ Ή ΛΙΓΟΙ Ή ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ή ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΠΕΣ !! ΜΠΟΝΩΡΗΣ Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΕ ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΘΥΜΙΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΙΣΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή